Πιστοποίηση Υπολογιστών ECDL

Σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας; Θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες να προσληφθείτε σε μια θέση εργασίας στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα;

Η πιστοποίηση ECDL (European Computer Driving Licence) είναι η απάντηση!

Τι είναι το ECDL;

Το ECDL είναι η πιο αναγνωρίσιμη και διαδεδομένη πιστοποίηση ψηφιακών δεξιοτήτων στην Ευρώπη. Βεβαιώνει ότι ο κάτοχός του διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά τον υπολογιστή σε διάφορες εφαρμογές.

Γιατί να αποκτήσετε το ECDL;

  • Απαραίτητη προϋπόθεση για πολλές θέσεις εργασίας: Σήμερα, οι περισσότερες αγγελίες εργασίας, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, ζητούν την κατοχή του ECDL ως απαραίτητο προσόν.
  • Βελτίωση των ψηφιακών σας δεξιοτήτων: Το ECDL σας εξοπλίζει με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες  όπως η χρήση Windows, η επεξεργασία κειμένου, η χρήση υπολογιστικών φύλλων, η χρήση διαδικτύου και η επικοινωνία. Έτσι, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον Η/Υ, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά σας.
  • Ενίσχυση του βιογραφικού σας: Η πιστοποίηση ECDL αποτελεί ένα ισχυρό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων υποψηφίων, προσδίδοντας αξιοπιστία και κύρος στο βιογραφικό σας.
  • Πρόσβαση σε προγράμματα χρηματοδότησης: Το ECDL αναγνωρίζεται από τον ΟΑΕΔ και σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε προγράμματα κατάρτισης και επιμόρφωσης με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
  • Αποκτάτε ένα αναγνωρίσιμο προσόν: Το ECDL αναγνωρίζεται σε πάνω από 150 χώρες, όντας ένα διαχρονικό και πολύτιμο προσόν για το βιογραφικό σας.
  • Ενισχύεται η αυτοπεποίθησή σας: Η απόκτηση του ECDL σας βεβαιώνει ότι διαθέτετε τις απαραίτητες ψηφιακές δεξιότητες για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας.
 

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε το ECDL;

Συμπληρώνετε την αίτηση σας πατώντας το λινκ: https://shorturl.at/eoru1  και εμέις θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Αλλιώς μπορείτε να μας καλέσετε στο 2331072663-73663

Επιπλέον, έχουμε πετύχει 100% ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις ECDL, αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα της εκπαιδευτικής μας προσέγγισης.

Επενδύστε στο μέλλον σας!

Η απόκτηση της πιστοποίησης ECDL αποτελεί μια σοφή επένδυση για το μέλλον σας. Εξασφαλίστε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας και ανοίξτε νέες πόρτες στην καριέρα σας.