Σύγχρονες Προσεγγίσεις στην Οργάνωση και Διοίκηση των Επιχειρήσεων: Νέες Τεχνολογίες και Καινοτομία

Έναρξη: 16 Φεβρουάριος 2024

Περιγραφή

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, διοργανώνει εξ αποστάσεως Πρόγραμμα Επιμόρφωσης, με τίτλο «Σύγχρονες Προσεγγίσεις στην Οργάνωση και Διοίκηση των Επιχειρήσεων: Νέες Τεχνολογίες και Καινοτομία» διάρκειας 280 ωρών το οποίο θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως με την μέθοδο της σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  • Στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, ιδιωτικού και δημοσίου τομέα που είναι έτοιμα να αναλάβουν σημαντική διοικητική ευθύνη στους οργανισμούς τους.
  • Στελέχη μεσαίου επιπέδου με λίγα χρόνια εργασιακής εμπειρίας που εμπνέονται να καινοτομούν ή επιθυμούν να κάνουν τη διαφορά στον τρόπο εργασίας τους.
  • Άτομα που είναι αποφασισμένα να βελτιώνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους και κατά επέκταση τις επαγγελματικές τους προοπτικές.
  • Σε αυτούς που θέλουν να προετοιμαστούν για μελλοντική εργασία σε επιχειρήσεις.

Σκοπός του προγράμματος

Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή σύγχρονης και ποιοτικής δια βίου εκπαίδευσης, μέσω e-learning, στην Καινοτομία, Οργάνωση και Διοίκηση των Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε να ενσωματώνει και να δίνει έμφαση τόσο στην παροχή επιστημονικής γνώσης όσο και σύγχρονης πρακτικής επαγγελματικής κατάρτισης.

Φιλοδοξία του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει, προετοιμάσει και εμβαθύνει τις γνώσεις όσων επιθυμούν, στις σύγχρονες τάσεις και προκλήσεις των επιχειρήσεων. Οι εκπαιδευόμενοι, είτε είναι έμπειροι επαγγελματίες ή νεοεισερχόμενοι στις επιχειρήσεις, θα αναβαθμίσουν τις διοικητικές τους δεξιότητές, θα βελτιώσουν τις ικανότητες απόδοσής στον χώρο εργασίας και τις επαγγελματικές τους προοπτικές, προωθώντας την καριέρα τους.

Ειδικότερα, το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα παράσχει τα απαραίτητα εφόδια, ώστε οι συμμετέχοντες να αντιλαμβάνονται τις σύγχρονες τάσεις στη διοίκηση των επιχειρήσεων, να βελτιώσουν το στυλ ηγεσίας τους, να προβλέπουν και να αντιδρούν στις επιχειρηματικές ευκαιρίες, να εξοικειωθούν με την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες αναπτύσσοντας τις δεξιότητες που απαιτούνται για να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά διαφορετικές καταστάσεις και προκλήσεις.

Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσδοκά να δημιουργήσει αποτελεσματικότερους μάνατζερ, σκεπτόμενους έξω από το κουτί, που θα μπορούσαν να αναγνωρίσουν και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες και αλλαγές στο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Διδακτικό προσωπικό

Οι εισηγητές των Προγραμμάτων είναι μέλη του Διδακτικού και Επιστημονικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καθώς και εξωτερικοί συνεργάτες και στελέχη με πολύχρονη εμπειρία, αλλά και εξειδικευμένη θεωρητική γνώση.

Οι εισηγητές του προγράμματος είναι:

Σουμπενιώτης Δημήτριος, Καθηγητής-Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Καφετζόπουλος Δημήτριος, Επίκουρος Καθηγητής – Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Δηλώστε συμμετοχή στο πρόγραμμα πατώντας το κουμπί “ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ”, συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Kαθηγητής

Καφετζόπουλος Δημήτριος

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ- ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Το Σεμινάριο περιλαμβάνει:

Υλοποίηση του προγράμματος: Εξ αποστάσεως Σύγχρονη και Ασύγχρονη Τηλεκπαίδευση