fbpx

Σύγχρονη Διοίκηση των Τουριστικών Επιχειρήσεων

Έναρξη: 15 Φεβρουάριος 2024

Περιγραφή

Tο Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, διοργανώνει εξ αποστάσεως Πρόγραμμα Επιμόρφωσης, με τίτλο «Σύγχρονη Διοίκηση των Τουριστικών Επιχειρήσεων» διάρκειας 280 ωρών το οποίο θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως με την μέθοδο της σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων που είναι έτοιμα να αναλάβουν σημαντική διοικητική ευθύνη στους οργανισμούς τους.
  • Στελέχη μεσαίου επιπέδου με λίγα χρόνια εργασιακής εμπειρίας που εμπνέονται να καινοτομούν ή επιθυμούν να κάνουν τη διαφορά στον τρόπο εργασίας τους.
  • Άτομα που είναι αποφασισμένα να βελτιώνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους και κατά επέκταση τις επαγγελματικές τους προοπτικές στον τουριστικό κλάδο.
  • Σε αυτούς που θέλουν να προετοιμαστούν για μελλοντική εργασία σε τουριστικές επιχειρήσεις.

Σκοπός του προγράμματος

Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή σύγχρονης και ποιοτικής δια βίου εκπαίδευσης, μέσω e-learning, στην Διοίκηση, Οργάνωση, Μάρκετινγκ και Καινοτομία των Τουριστικών Οργανισμών. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε να ενσωματώνει και να δίνει έμφαση τόσο στην παροχή επιστημονικής γνώσης όσο και σύγχρονης πρακτικής επαγγελματικής κατάρτισης.

Φιλοδοξία του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει, προετοιμάσει και εμβαθύνει τις γνώσεις όσων επιθυμούν, στις σύγχρονες τάσεις και προκλήσεις των Τουριστικών επιχειρήσεων. Οι εκπαιδευόμενοι, είτε είναι έμπειροι επαγγελματίες ή νεοεισερχόμενοι στις τουριστικές επιχειρήσεις, θα αναβαθμίσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητές, θα βελτιώσουν τις ικανότητες απόδοσής στον χώρο εργασίας και τις επαγγελματικές τους προοπτικές, προωθώντας την καριέρα τους.

Ειδικότερα, το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα παράσχει τα απαραίτητα εφόδια, ώστε οι συμμετέχοντες να αντιλαμβάνονται τις σύγχρονες τάσεις στη λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων, να βελτιώσουν το στυλ ηγεσίας τους, να προβλέπουν και να αντιδρούν στις επιχειρηματικές ευκαιρίες, να εξοικειωθούν με την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες αναπτύσσοντας τις δεξιότητες που απαιτούνται για να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά διαφορετικές καταστάσεις και προκλήσεις.

Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσδοκά να δημιουργήσει αποτελεσματικότερα στελέχη, σκεπτόμενους έξω από το κουτί, που θα μπορούσαν να αναγνωρίσουν και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες και αλλαγές στο επιχειρηματικό τουριστικό περιβάλλον.

Δομή του Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Διδακτική ενότητα 1: Αποτελεσματική διοίκηση των τουριστικών επιχειρήσεων στην ψηφιακή εποχή

Διδακτική ενότητα 2: Βελτίωση ποιότητας υπηρεσιών στις τουριστικές επιχειρήσεις

Διδακτική ενότητα 3: Μάρκετινγκ τουριστικών επιχειρήσεων

Διδακτική ενότητα 4: Δράσεις και πρακτικές για ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Διδακτική ενότητα 5: Kαινοτομία, επιχειρηματικότητα και νέες τεχνολογίες στις τουριστικές επιχειρήσεις

Δηλώστε συμμετοχή στο πρόγραμμα πατώντας το κουμπί “ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ”, συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Kαθηγητής

Καφετζόπουλος Δημήτριος

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ- ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Το Σεμινάριο περιλαμβάνει:

Υλοποίηση του προγράμματος: Εξ αποστάσεως Ασύγχρονη και Σύγχρονη Τηλεκπαίδευση