fbpx

Πιστοποίηση Υπολογιστών Ucert

Σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας; Θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες να προσληφθείτε σε μια θέση εργασίας στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα;

Η πιστοποίηση υπολογιστών της Ucert είναι η απάντηση!

Τι είναι;

 Είναι μια πιστοποίηση ψηφιακών δεξιοτήτων, βεβαιώνει ότι ο κάτοχός του διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά τον υπολογιστή σε διάφορες εφαρμογές.

Γιατί να το αποκτήσετε;

  • Απαραίτητη προϋπόθεση για πολλές θέσεις εργασίας: Σήμερα, οι περισσότερες αγγελίες εργασίας, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, ζητούν την κατοχή του πτυχίου υπολογιστών ως απαραίτητο προσόν.
  • Βελτίωση των ψηφιακών σας δεξιοτήτων: Ένα πτυχίο υπολογιστών σας εξοπλίζει με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες  όπως η χρήση Windows, η επεξεργασία κειμένου, η χρήση υπολογιστικών φύλλων, η χρήση διαδικτύου και η επικοινωνία. Έτσι, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον Η/Υ, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά σας.
  • Ενίσχυση του βιογραφικού σας: Η πιστοποίηση αποτελεί ένα ισχυρό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων υποψηφίων, προσδίδοντας αξιοπιστία και κύρος στο βιογραφικό σας.
  • Πρόσβαση σε προγράμματα χρηματοδότησης: Το πτυχίο σας αναγνωρίζεται από τον ΟΑΕΔ και σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε προγράμματα κατάρτισης και επιμόρφωσης με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
  • Αποκτάτε ένα αναγνωρίσιμο προσόν: Το πτυχίο αναγνωρίζεται σε πάνω από 150 χώρες, όντας ένα διαχρονικό και πολύτιμο προσόν για το βιογραφικό σας.
  • Ενισχύεται η αυτοπεποίθησή σας: Η απόκτηση του σας βεβαιώνει ότι διαθέτετε τις απαραίτητες ψηφιακές δεξιότητες για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας.
 

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε το πτυχίο σας;

Συμπληρώνετε την αίτηση σας και εμέις θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Αλλιώς μπορείτε να μας καλέσετε στο 2331072663-73663

Επιπλέον, έχουμε πετύχει 100% ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις, αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα της εκπαιδευτικής μας προσέγγισης.

Επενδύστε στο μέλλον σας!

Η απόκτηση της πιστοποίησης υπολογιστών αποτελεί μια σοφή επένδυση για το μέλλον σας. Εξασφαλίστε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας και ανοίξτε νέες πόρτες στην καριέρα σας.